NAISOSASTO

NAISOSASTO

Vuodesta 1961

Osastossamme toimii tällä hetkellä toistakymmentä naista.

Naisosasto toimii palokunnan alaosastona ja tärkein tehtävämme onkin tukea sekä auttaa palokunnan muita osastoja tarpeen tullen. Hälytysosaston muonittaminen pitkäkestoisissa tilanteissa lieneekin tärkein tehtävämme.

Ruskon VPK:n naisosasto on toiminut vuodesta 1961. Paljon on mahtunut erilaista toimintaa vuosien varrella. Toiminnan kautta olemme keränneet varoja jolla olemme tukeneet niin hälytysosastoa kuin myöskin nuoriso-osastoakin. Nykyään keräämme varoja mm.kesätoritapahtumissa myymällä grillimakkaraa ja virvokkeita. Pidämme joulun alla myyjäiset yhdessä miehistön kanssa. Osastomme kokoontuu joka toinen maanantai klo. 18.00 paloasemalla kesälomaa lukuun ottamatta.

Kerhoiltojen aihe riippuu jäsenistön kiinnostuksen mukaan. Kerhoiltoina valmistamme myytäviä tuotteita. Järjestämme jäsenillemme myös retkiä, tutustumistilaisuuksia ja illanviettoja. Osallistumme muiden naisosastojen järjestämiin tilaisuuksiin sekä alueelliseen muuhun toimintaan. Palokuntanaisille on myös järjestetty koulutusta jotka koskevat yleensä paloturvallisuutta, ensiapua alkusammutusta, radioliikennettä tai muonitusta. Myös valistaminen kuuluu toiminnan kuvaan.

Jotta iloinen osastomme saisi jatkuvuutta, haemme lisää reippaita jäseniä toimintaamme.

Jos olet kiinnostunut toiminnastamme, ota ihmeessä heti yhteyttä.

Kuntarajoja ei enää hälytyksissä tunneta

Apuun hälytetään lähimmät ja tarkoituksenmukaisimmat yksiköt. 

OTA YHTEYTTÄ

Osoite

Vanhatie 5
21290 RUSKO

Sähköposti