Etusivu > Naisosasto > Esittely

NAISOSASTO

Naisosasto toimii palokunnan alaosastona ja tärkein tehtävämme onkin tukea sekä auttaa palokunnan muita osastoja tarpeen tullen. Hälytysosaston muonittaminen pitkäkestoisissa tilanteissa lieneekin tärkein tehtävämme.

Ruskon VPK:n naisosasto on toiminut vuodesta 1961 asti. Paljon on mahtunut erilaista toimintaa vuosien varrella. Toiminnan kautta olemme keränneet varoja, jolla olemme sitten tukeneet niin hälytysosastoa kuin nuoriso-osastoakin. Nykyään keräämme varoja mm.kesätoritapahtumissa myymällä grillimakkaraa ja virvokkeita. Osallistumme myös joulun alla ruskolaisille yhdistyksille tarkoitettuun myyjäistapahtumaan.

 

Naiset myyjäistapahtuman valmisteluissa 2009

 

Osastossamme toimii tällä hetkellä toistakymmentä naista. Osasto kokoontuu joka toinen maanantai klo 18.30 paloasemalla.  Kerhoiltoina on yleensä aina jokin aihe jäsenistön kiinnostuksen mukaan. Kerhoiltoina valmistamme myös omia myytäviä tuotteita myyjäisiä varten. Järjestämme jäsenillemme myös retkiä, tutustumistilaisuuksia ja illanviettoja ym. Osallistumme mahdollisuuksien mukaan muiden naisosastojen järjestämiin tilaisuuksiin sekä alueelliseen muuhun toimintaan. Palokuntanaisille on myös järjestetty koulutusta, jotka koskevat yleensä paloturvallisuutta, alkusammutusta, ensiapua, radioliikennettä tai muonitusta. Myös valistaminen kuuluu toiminnan kuvaamme.

Jotta iloinen osastomme saisi jatkuvuutta, haemme lisää reippaita jäseniä toimintaamme. Jos olet kiinnostunut toiminnastamme, ota ihmeessä heti yhteyttä. Kts. yhteystiedot. Osastoamme johtaa tällä hetkellä Marjatta Uttula.

Viimeksi päivitetty (12.01.2010 16:59)